Foto: Ilze Pētersone

Kamambēra siers ar cigoriņu salātiem 0

Sagriež cigoriņu salātgalviņu gareniski uz pusēm un apcep pannā eļļā no vienas puses (1), apkaisa ar sāli un pipariem. Apcep otru pusi un cepšanas beigās uz katras salātu pusītes uzklāj kamambēra šķēli (2). Pacep pannā, lai tā pakūst. Ja izmanto cieto sieru, to var likt arī uz apceptās puses tūlīt pēc salātu pusītes apgriešanas, jo kūst lēnāk.

Reklāma
Reklāma

PADOMS

Kokteilis
Piecas frāzes, kuras tev nekad nevajadzētu teikt sievietei pāri 50 5
Kokteilis
Personības TESTS. Kādu iespaidu tu par sevi radi? Šis attēls palīdzēs tev to noskaidrot
Kokteilis
Šie ēdieni nedrīkst būt uz galda, sagaidot 2025. gadu – Čūskai tie nepatiks! Saraksts ir iespaidīgs 4
Lasīt citas ziņas

Kamambēra rituli uzcepiet cepeškrāsnī, līdz vidus mīksts, pasniedziet ar brūkleņu ievārījumu un maizi, kas jāmērc šķidrajā siera masā.

CITI ŠOBRĪD LASA

Recepti piedāvā siernīcas īpašniece Ruta Grauduža

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.