Foto-andriskozlovskis.lv

Kāļu zupa no bērnības 
 1

Sastāvdaļas: 250 g dūmotas cūkgaļas, 800 g ūdens, 80 g kāļu, 50 g burkānu, 50 g kartupeļu, 20 g grūbu, sāls, garšaugi, piens, vislabāk īstais, lauku.

Reklāma
Reklāma

 

Kā gatavot?

Kokteilis
Mākslīgais intelekts zina, kas tev ir vajadzīgs! Piemērotākie pārtikas produkti katrai zodiaka zīmei 9
Sieviete domā, ka ir saaukstējusies, bet atklāj, ka viņas galva nav pilnībā piestiprināta pie ķermeņa
Bieži pārmaksājam: eksperte atklāj galveno “naudas likumu”, kas palīdz izkļūt no nabadzības
Lasīt citas ziņas

Vispirms lieku mērcēties grūbas – apmēram uz sešām stundām. Gaļu uzvāru, noputoju. Pievienoju izmērcētās grūbas, ļauju visam vārīties. Sagatavoju dārzeņus. Kāļi ir viruma pamats, tos vajag visvairāk. Nomizoju, sagriežu lielos gabalos. Tāpat daru ar burkāniem un kartupeļiem. Pievienoju garšaugus, mazliet sāli. Pašās vārīšanas beigās ieleju pienu, tas dod zupai tumīgumu.

Šī zupa ir no manas bērnības. Tāda sātīga, pabieza, ar rupji grieztiem dārzeņiem un pienu. Ļoti garda.

 

CITI ŠOBRĪD LASA

Žurnāla 36,6°C 2011. konkursa uzvarētājas Ilonas Andrēvičas recepti gardā un skaistā maltītē pārvērtusi Ave Luna šefpavāre Ineta Grēniņa!

 

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.