
Kāļu sautējums
Kāļu sautējums 0
KĀ GATAVOT?
Kāli sagriež nelielos kubiņos, liek sautējamā traukā. Pārlej ar nelielu daudzumu ūdens tā, lai visi kāļu gabaliņi ir pārklāti. Pieber garšvielas, sautē, līdz saknes gandrīz gatavas. Tad klāt liek sviestu, krējumu un ūdenī iejauktus, apceptus miltus. Maisot karsē vēl apmēram 5 min, līdz mērce sāk burbuļot un kļūst viendabīga. Pārkaisa ar zaļumiem. Galdā ceļ kopā ar maltas gaļas ēdieniem vai siļķi.
Reklāma
Reklāma
Rudens dārzeņu zupa ar kāļiem
Kārtainie pīrādziņi ar aknu pildījumu
Viegli un maigi brokoļu salāti ar šķiņķi
Vistu akniņas, ceptas ar āboliem
Veselīgi salāti no kāpostiem, āboliem un apelsīniem
Torte ar krējuma pildījumu “Konfetti”
Svaigie kartupeļu salāti. Pagatavot varēs pat bērni!
Tradicionālā Ziemassvētku augļu kūka. Klasiska recepte
Ķiploki burciņās ar tomātiem. Vīri novērtēs!