Kakorka
Kakorka
Foto – “Mājas labumi”

Kakorka un našķa maizītes. Divas Lilijas Mežinieces receptes 0

Kakorka

Bezrauga rudzu maizes mīklu liek uz plāts, virsū uzklāj un izlīdzina žāvētas gaļas masu (sagriezta žāvēta gaļa, sīpoli, pipari). Cep krāsnī
30–40 minūtes.

Reklāma
Reklāma

Našķa maizītes

Kokteilis
Piecas frāzes, kuras tev nekad nevajadzētu teikt sievietei pāri 50 5
Kokteilis
Šie ēdieni nedrīkst būt uz galda, sagaidot 2025. gadu – Čūskai tie nepatiks! Saraksts ir iespaidīgs 4
Kokteilis
2025. gads sola “stabilu melno svītru” 5 zodiaka zīmēm
Lasīt citas ziņas

450 g kviešu miltu, 2 tējkarotes sausā rauga, 1,5 glāzes silta ūdens, 1 ēdamkarote sviesta, 1 ola.

Bļodā liek sastāvdaļas un mīca mīklu. To novieto uz virsmas, kas apkaisīta ar miltiem. Mīklu
mīca vēl 1 minūti, tad sadala vienādās daļās atkarībā no tā, cik lielas maizītes grib izcept.

CITI ŠOBRĪD LASA

Izrullē mīklu 10 cm garās “desiņās” un veido mīklas ritulīšus, mezglus vai saveļ bumbiņas.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.