
Foto: Valdis Semjonovs
Kafijas krēms ar ogu mērci 0
Sastāvdaļas
1 l saldā krējuma,
200 ml vārītas dabīgās kafijas,
80 g cukura,
80 g želatīna.
Reklāma
Reklāma
8 latviešiem pilnīgi normāli ieradumi, kas ārzemniekiem šķiet dīvaini. Tēja un medus ārstē visas kaites!
29
Satraucošs signāls no karaļnama? Pāvests apglabāts, bet visi runā tikai par vienu…
“Viņam nebija nekādu iemeslu!” Tramps šokēts par Putina jauno asiņaino soli
Pagatavošana.
Pusi saldā krējuma saputo ar cukuru, otru – bez cukura, tai pievieno kafiju. Abas daļas sajauc, pievieno uzbriedinātu želatīnu. Krēmu liek ledusskapī, lai sabiezē. Pasniedz ar ogu mērci, kas pagatavota no avenēm un zemenēm.