Kafijas – biezpiena krēms 0
Sastāvdaļas – 250 g biezpiena, 50 ml piena, 2 tējkarotes šķīstošās kafijas, tējkarote vaniļas ekstrakta, 100 g cukura, 2 olu baltumi, 50 g šokolādes.
Pagatavošana.
Biezpienu izberž caur sietiņu.
Kafiju izšķīdina siltā pienā.
Ar mikseri saputo biezpienu kopā ar cukuru, vaniļas ekstraktu un kafiju.
Atsevišķi saputo olu baltumus stingrās putās un pamazām, uzmanīgi maisot, pievieno biezpiena masai.
Gatavo masu pilda porciju trauciņos, pārkaisa ar rīvētu šokolādi un vismaz uz 40 minūtēm liek ledusskapī.
Rotāšanai var izmantot mandeļu skaidiņas, kokosriekstu skaidiņas u.c.
Labu apetīti!