

Indija: krāsaina un veselīga garšvielu buķete
Indijas lieto daudz dažādu garšvielu, kas ne tikai piešķir ēdieniem garšu un paspilgtina krāsu, bet arī uzlabo veselību. Kurkumai ir izteikta pretiekaisuma iedarbība, tā arī palīdz mazināt kairinātu zarnu sindromu. Ingvers ļoti efektīvi mazina diskomfortu gremošanas sistēmā, palīdz izdalīt gāzes un dziedina vēderu. Lai uzmundrinātu sevi, indieši dzer lassi – tradicionālu jogurta dzērienu, kas gatavots no raudzēta piena un kuram bieži pievieno mango vai piparmētras. Lassi ir daudz labvēlīgo baktēriju, un tas uzlabo gremošanu.
Brīdinām, ka šīs lapas saturu nedrīksti aplūkot, ja Tev vēl nav 18 gadu!
Vai tev ir vismaz 18 gadu?
Jūsu Safari tīmekļa pārlūkprogramma ir novecojusi! Iesakām to nekavējoties atjaunot, lai saturu šajā portālā varētu lietot pilnā apmērā. Vai varat izmantot kādu no populārākajām pārlūkprogrammām, piemēram, Google Chrome vai Firefox.