Indija: krāsaina un veselīga garšvielu buķete

Indijas lieto daudz dažādu garšvielu, kas ne tikai piešķir ēdieniem garšu un paspilgtina krāsu, bet arī uzlabo veselību. Kurkumai ir izteikta pretiekaisuma iedarbība, tā arī palīdz mazināt kairinātu zarnu sindromu. Ingvers ļoti efektīvi mazina diskomfortu gremošanas sistēmā, palīdz izdalīt gāzes un dziedina vēderu. Lai uzmundrinātu sevi, indieši dzer lassi – tradicionālu jogurta dzērienu, kas gatavots no raudzēta piena un kuram bieži pievieno mango vai piparmētras. Lassi ir daudz labvēlīgo baktēriju, un tas uzlabo gremošanu.

Reklāma
Reklāma
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.