Ķīna: vissvarīgākā ir zaļā tēja 0

Irbulīšu lietošana palīdz ēst lēnāk, tas var ļaut samazināt apēsto porciju lielumu. Gremošana sākas mutē, košļājot izdalās siekalu fermenti, kas sāk šķelt pārtiku, īpaši ogļhidrātus. Jo vairāk mēs sakošļājam pārtiku, jo mazākas daļiņas nokļūst kuņģī, tās ir vieglāk sagremojamas un daudzas uzturvielas ir uzņemamas vieglāk. Visiecienītākā ir zaļā tēja, tā atrodama ikvienā ķīniešu mājā. Tēja izvada toksīnus, palīdz gremošanai, mazina apetīti un cīnās ar brīvajiem radikāļiem, kas palielina audzēju un sirds slimību riskus.

Reklāma
Reklāma
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.