
Sīpoli 1
Foto – LETA
Bez šī dārzeņa nav iespējams iedomāties daudzus ēdienus. Tomēr nepatīkamā daļa sīpolu lietošanā uzturā ir to pārstrādāšanas procesā izdalītais ēteris, kurš pēcāk tiek izvadīts caur plaušām, provocējot nepatīkamu elpas aromātu. Lai sīpola lietošana neradītu liekas problēmas, tas ir smalki jāsakapā un pirms pievienošanas ēdienam jāpārlej ar vārītu ūdeni. Tādā veidā tiek veicināta ētera eļļu iztvaikošana.
Reklāma
Reklāma
Pret ziliem lokiem zem acīm
5 mazāk zināmi ieradumi, kas palīdzēs tikt vaļā no liekajiem kilogramiem
Rudens vēju appūsta un kairināta āda – kā laikus pamanīt un novērst tās sausumu?
CC krēms – problemātiskai ādai
“Karaliskā” maska sejai ar balinošu efektu
Košais jaunības eliksīrs – augļi, kas efektīvi aizkavē ādas novecošanos
VIDEO: Gudrības, izvēloties ballei mazo melno vakarkleitu
12 skaistumkopšanas viltības, kuras palīdzēs būt neatvairāmai