No 50 – 60 gadiem 0
Tagad visā, kas ir saistīts ar ēšanu, ir jāietur pauze: 50-gadīgam organismam vajag par 30 % mazāk enerģijas nekā 20-gadīgam. Visefektīvākās vielas šajā vecumā, kuras “nogalina” taukus un padara mūs slaidus, ir enzīmi. Bagāts ar enzīmiem un C vitamīnu ir visiem zināmais ananāss un mazāk zināmā papaija.
Dienas laikā jāapēd 2 kg šo augļu (vai vienu no viņiem), obligāti jāiekļauj augļa mīkstums un sula. 2 kg augļu sadalīt uz 4 ēdienreizēm: brokastis, pusdienas, launags, vakariņas.
Dienas laikā citu neko neēst.
Ja tas nav pa spēkam, diētu var padarīt maigāku.
Pusdienas: 1/2 ananāsa un 100 gr vārītas, liesas, putna gaļas vai krabju, vai vārītas zivs.
Vakariņas: ananāsa gabaliņš un rudzu maizes gabaliņš ar netreknu biezpienu.
Pēc 2 dienām svars būs samazinājies par 2 kg.
Svarīgi ir zināt, ka taukus labi nogalina artišoki (un ūdens, kurā tie vārījās), kivi un ābolu etiķis. Šajā vecumā iesakām biežāk dejot… aktīvas dejošanas laikā tiek sadedzinātas 400 kalorijas.