Kad vēders kurkst un laika maz: ātri pagatavojamā pica pannā 12
Tiem, kam garšo picas, tiem, kam maz laika, tiem, kam nav ideju ātrajām vakariņām, kad nu ļoti gribas ēst, tomēr, lai vai kā – mājās gatavotu ēdienu, šī recepte ir kā radīta! Īpaši ies pie sirds bērniem!
Turklāt, lai to pagatavotu, nevajag pat cepeškrāsni!
Ātri pagatavojamā pica pannā
Sastāvdaļas:
Krējums (skābais) – 2 ēdamkarotes
Majonēze – 2 ēdamkarotes
Olas – 2 gab.
Milti – 5-6 ēdamkarotes
Picas virskārtai – tomāti, siers, desa un citas sastāvdaļas pēc jūsu izvēles
Zaļumi – picas pārkaisīšanai
Pagatavošana:
1. Bļodā sajauciet krējumu, majonēzi un olas. Kārtīgi samaisiet. Pēc tam pievienojiet miltus un atkal visu kārtīgi samaisiet. Mīklai jābūt ne pārāk biezai, ne pārāk šķidrai!
2. Sagatavojiet to, ko liksiet uz picas! Ja izmantojiet desu, sagrieziet to plānās šķēlītēs. Tomātus – ripiņās. Sieru – sarīvējiet.
3. Kārtīgi uzkarsējiet dziļu pannu. Un lieciet tajā mīklu, izlīdzinot to ar koka vai silikona lāpstiņu.
4. Kārtojiet virsū to, ko sagriezāt picas virskārtai – desu, tomātus, sieru.
5. Lieciet uz pannas vāku un cepiet picu uz ļoti lēnas uguns vidēji 7 minūtes! Kad pica gatava, pirms pasniegšanas varat pārkaisīt ar sasmalcinātiem zaļumiem!
Labu apetīti!