Foto-Valdis Semjonovs

Kabaču zapte ar apelsīniem 0

Sastāvdaļas
• 1,5 kg kabaču,
• 4 apelsīni,
• 1 citrons,
• 1 – 1,5 kg cukura,
• 250 ml ūdens.

Reklāma
Reklāma
Atrasts ceturtā Pabrades poligonā pazudušā kareivja ķermenis: viņš neatradās purvā 80
Kāpēc amerikāņu karavīri brauca tur, kur nedrīkstēja? Izskan aizdomīga versija
Kokteilis
Latviešu daiļavu TOP 10: sievietes, kuru šarms neatstāja vienaldzīgu pat mākslīgo intelektu
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Kabačus nomizo, izņem sēklas un sagriež nelielos gabaliņos. Apelsīnus un citronus ar visu mizu sagriež šķēlēs, izņem sēklas, tad katru šķēli sagriež gabaliņos.

No cukura un ūdens izvāra sīrupu. Tajā liek kabačus un vāra 7 minūtes. Pievieno sagrieztos apelsīnus un citronu un vāra 40 – 45 minūtes. Kad ievārījums gatavs, pilda burkās. Apelsīnus un citronu var arī mizot.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.