
Foto – Signe Prola
Kabaču un tomātu uzkoda. Saimnieces Ilzes Lipskas recepte 0
“Absolūts ēd” saimnieces Ilzes Lipskas iespaidā pagatavoju kabaču uzkodas – ripiņās sagriež kabaci, tomātus un apcep.
Reklāma
Reklāma
“Galvā jau tērēju 1000 eiro, šodien ieeju EDS – esmu valstij parādā 2000 eiro. Kā tas iespējams?” vīrietis neizpratnē. VID skaidro situāciju
Aptumsumu koridors: 10 lietas, kas jāizmet līdz 14. martam, lai izvairītos no neveiksmes
1
Skaidrs, ka krievi gribēs atriebties, bet nu “Latvijai jāgatavojas karam” ir par traku! Slaidiņš kritizē Pabrika skaļos izteicienus
Liek uz šķīvja un apbārsta ar dillēm vai citiem zaļumiem.
Pasniedz ar mērcīti – kopā jauc krējumu, dilles, ķiploku un sāli.