Foto – Signe Prola

Kabaču un tomātu uzkoda. Saimnieces Ilzes Lipskas recepte 0

“Absolūts ēd” saimnieces Ilzes Lipskas iespaidā pagatavoju kabaču uzkodas – ripiņās sagriež kabaci, tomātus un apcep.

Reklāma
Reklāma
RAKSTA REDAKTORS
“Galvā jau tērēju 1000 eiro, šodien ieeju EDS – esmu valstij parādā 2000 eiro. Kā tas iespējams?” vīrietis neizpratnē. VID skaidro situāciju
Kokteilis
Aptumsumu koridors: 10 lietas, kas jāizmet līdz 14. martam, lai izvairītos no neveiksmes 1
TV24
Skaidrs, ka krievi gribēs atriebties, bet nu “Latvijai jāgatavojas karam” ir par traku! Slaidiņš kritizē Pabrika skaļos izteicienus
Lasīt citas ziņas

Liek uz šķīvja un apbārsta ar dillēm vai citiem zaļumiem.

Pasniedz ar mērcīti – kopā jauc krējumu, dilles, ķiploku un sāli.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.