Foto-tvoirecepty.ru

Kabaču un vistas gaļas kotletes 0

Sastāvdaļas – 750 g vistas maltās gaļas, 300 g kabaču, 1 sīpols, 2 ēdamkarotes kartupeļu cietes, 2 ēdamkarotes augu eļļas, rīvmaize, sāls un pipari pēc garšas.

Reklāma
Reklāma
Veselam
Pat neliela deva var izraisīt problēmas: ārsti brīdina par populāra bezrecepšu medikamenta iespējamiem bīstamajiem blakusefektiem
Kokteilis
Šīs lietas bieži tiek dāvinātas dzimšanas dienā – tas ir stingri aizliegts
Receptes
Karsējot kļūst par indi?! Šis un 9 citi mīti par medu
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana. Kabaci sarīvēt uz rupjās rīves, pievienot smalki sagrieztu sīpolu un malto vistas gaļu. Pievienot sāli un piparus pēc garšas. Visu samaisīt. Pēc tam pievienot kartupeļu cieti un visu vēlreiz rūpīgi samaisīt.

No iegūtās masas veidot kotletes, apviļāt rīvmaizē un apcept uz pannas sakarsētā elļā no abām pusēm zeltaini brūnas.

Labu apetīti! Recepte no tvoirecepty.ru

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.