Kabaču un šampinjonu sacepums 0
Sastāvdaļas – 1 kabacis, 200 g šampinjonu, 2 sīpoli, 2 ēdamkarotes pētersīļu, 2 ēdamkarotes miltu, 2 ēdamkarotes krējuma, 2 ēdamkarotes tomātu mērces, 2 ēdamkarotes augu eļļas, 1/2 glāzes ūdens, 1/2 tējkarotes maltu melno piparu, 1/2 tējkarotes sāls.
Pagatavošana.
Sēnes un sīpolus smalki sagriež, sajauc ar sagrieztiem zaļumiem.
Kabaci notīra un sagriež mazos gabaliņos, izklāj cepamajā traukā pa visu apakšu.
Virspusē vienmērīgi izklāj sēnes ar sīpoliem un zaļumiem.
Miltus sajauc ar krējumu un tomātu mērci. Pielej ūdeni, augu eļļu, pievieno piparus un sāli. Kārtīgi visu samaisa. Ar iegūto mērcīti pārlej sagatavotos dārzeņus cepamtraukā.
Cep cepeškrāsnī 20 minūtes. Ja vēlas, pirms cepšanas beigām var uzbērt rīvētu sieru un vēl nedaudz visu pacept.
Gatavo ēdienu izrotā pēc saviem ieskatiem.