Foto: minadezhda/Shutterstock

Kabaču un citronu ievārījums ar ingveru 0

Sastāvdaļas
• 1,5 kg kabaču
• 1 liels citrons
• 50 g ingvera saknes
• 300 g cukura

TV24
Eiropas Padome beidzot pieņem likumu, kas būs milzīgi sāpīgs trieciens Krievijai
Kokteilis
FOTO. Dzemdībās nošķirti dvīņi? Atklāts, ka mūsu Saeimā strādā divi pilnīgi identiski deputāti
Kokteilis
Vēžiem negaidīts naudas pieplūdums, bet Auniem – kavēti maksājumi. Finanšu horoskops 2026. gadam
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Kabačus nomizo, izņem sēklotni, sagriež nelielos gabaliņos. Liek katlā, uzlej nedaudz ūdens, uzliek vāku un sautē 10 minūtes. Ingvera sakni nomizo un smalki sarīvē. Citronu ar visu mizu sagriež mazos gabaliņos. Aptuveni 200 ml ūdens (vai mazāk, ja kabacis sulīgs) savāra ar ingveru, cukuru un citronu, uzlej kabacim. Vāra uz mazas uguns, bieži apmaisot, kamēr gabaliņi tikpat kā izšķīduši.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.