Foto-Shutterstock

Kabaču un ābolu biezzupa 0

Sastāvdaļas – 450 g nomizotu kabaču, 70 g kartupeļu, 1 vidējs ābols, 2 ķiploka daiviņas, vidējs sīpols, mazliet ziedkāposta, pētersīļi, ēdamkarote sviesta, 800 ml dārzeņu buljona, pēc garšas – sāls, ingvers, karijs, rozmarīns.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Nomizotu kabaci sagriež kubiciņos.

Kokteilis
Šie ēdieni nedrīkst būt uz galda, sagaidot 2025. gadu – Čūskai tie nepatiks! Saraksts ir iespaidīgs 4
Kokteilis
Piecas frāzes, kuras tev nekad nevajadzētu teikt sievietei pāri 50 5
“Varēja notikt ļoti liela nelaime…” Mārupes novadā skolēnu autobusa priekšā nogāzies ceļamkrāns 5
Lasīt citas ziņas

Kartupeļus, ābolu, sīpolu, ķiplokus, pētersīļus nomazgā, nomizo un sagriež kubiciņos.

Izkausē katliņā sviestu, liek sīpolu un nedaudz apcep. Pievieno sagrieztos dārzeņus, ziedkāposta rozetītes, ābolu, rozmarīna zariņu un visu kopā kādu minūti pacep.

CITI ŠOBRĪD LASA

Pārlej ar dārzeņu buljonu un vāra līdz gatavībai.

No zupas izņem rozmarīna zariņu un visu pārējo ar blenderi sakuļ viendabīgā masā.

Garšvielas pievieno pēc garšas. Pasniedzot var pievienot saldo krējumu, grauzdētu maizīti utt.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.