
Foto-Flickr/WordRidden
Kabaču ripiņas ar sieru 0
Nelielu kabaci sagriež 2 cm biezās ripiņās, apviļā sakultā olā un liek uz pannas eļļā cepties.
Reklāma
Reklāma
Okupantiem nemanāmi tuvojas liela katastrofa: militārais eksperts brīdina par sekām
Situācija Kurskas apgabalā, 30 dienu pamiers un aicinājums ASV: Zelenskis nāk klajā ar vairākiem paziņojumiem
Auns – pērkona negaiss, Ūdensvīrs – polārblāzma: kura dabas parādība tu esi pēc zodiaka zīmes?
Kad viena puse gaiši brūna, ripiņu apgriež, virsū liek Krievijas, Holandes vai cita labi kūstoša siera šķēli, pannai uzliek vāku un vēl brīdi pacep. Pirms pasniegšanas katru ripiņu pārkaisa ar sakapātām dillēm.