Kabaču pankūkas ar mocarellu un kaperiem 0
Sastāvdaļas
500g notīrīts kabacis
4 ēd.k. kukurūzas milti
150g Mozzarella
1 ola
1-2 ķiploka daiviņas
sauja kaperu
pētersīļi, dilles
rīvēta citrona miziņa
olīveļļa
sāls
Pagatavošana
Kabačus sarīvē uz dārzeņu rīves. Pievieno olu, kukurūzas miltus, sakapātus zaļumus un ķiplokus, sāli un svaigi maltus piparus pēc garšas. Samaisa un atstāj uz 15 minūtēm, lai uzbriest kukurūzas milti.
Pannā uzkarsē eļļu un izcep pankūkas. Gatavās pankūkas jātur siltumā.
Siera bumbiņas sadala mazākos gabalos un bļodiņā sajauc ar sasmalcinātiem kaperiem, zaļumiem un citrona sulu.
Pankūkas pasniedz siltas ar siera salātiem.
Recepti piedāvā