Foto: Aija Geida

Kabaču pankūkas. Šo dārzeni var pierīvēt jebkurām pankūkām! 7

Autore: Aija Gleida, “Praktiskais Latvietis”, AS “Latvijas Mediji”

Reklāma
Reklāma
Dabiski palīgi asinsspiediena kontrolei: 5 sēklas, ka noteikti jāiekļauj uzturā
Kokteilis
Laimīgais datums 22.02. – šīm 4 zodiaka zīmēm tā solās būt īpaši veiksmīga diena
Kokteilis
Kādā krāsā jābūt naudas makam, lai piesaistītu finansiālo labklājību? Katrai zodiaka zīmei savs veiksmes tonis
Lasīt citas ziņas

Sastāvdaļas
• 500 g kabača
• 2 lielas olas
• ½ tējkarotes garšvielu maisījuma Vegeta
• 1,5–2 tējkarotes ķiploku sāls
• 3–4 ēdamkarotes kviešu vai zirņu miltu

Pagatavošana.
Kabaci sarīvē uz rupjas rīves, pievieno olas, kviešu vai zirņu miltus, ķiploku sāli, nedaudz Vegetas (bez sāls) un cep pankūkas. Ja kabači ir sulīgi, varbūt jāpieber vairāk miltu. Garšo arī atdzisušas.

CITI ŠOBRĪD LASA

Šo dārzeni var pierīvēt jebkurām pankūkām. Ja nav vairāk par ceturtdaļu no kopējās masas, neviens nejūt atšķirību.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.