Kabaču pankūkas. Šo dārzeni var pierīvēt jebkurām pankūkām! 7
Autore: Aija Gleida, “Praktiskais Latvietis”, AS “Latvijas Mediji”
Sastāvdaļas
• 500 g kabača
• 2 lielas olas
• ½ tējkarotes garšvielu maisījuma Vegeta
• 1,5–2 tējkarotes ķiploku sāls
• 3–4 ēdamkarotes kviešu vai zirņu miltu
Pagatavošana.
Kabaci sarīvē uz rupjas rīves, pievieno olas, kviešu vai zirņu miltus, ķiploku sāli, nedaudz Vegetas (bez sāls) un cep pankūkas. Ja kabači ir sulīgi, varbūt jāpieber vairāk miltu. Garšo arī atdzisušas.
Šo dārzeni var pierīvēt jebkurām pankūkām. Ja nav vairāk par ceturtdaļu no kopējās masas, neviens nejūt atšķirību.