Foto – Anda Krauze

Kabaču pankūciņas ar mannu 0

Sastāvdaļas

• 1 kabacis

• 1 ola

• 1 ēdamkarote mannas

• Ķiploka daiviņa

• Sāls

• Eļļa

• Skābais krējums

• Redīsu dīgsti

Kabaci nomizo, sarīvē, pievieno olu, sāli, ķiploka daiviņu un mannu. Patur aptuveni 10 minūtes, lai manna uzsūktu kabaču sulu un uzbriestu. Milti pankūkas padara par smagāku barību, turklāt manna labāk nekā milti satur kopā pankūkas.

Reklāma
Reklāma

Cep un pasniedz ar skābo krējumu.

Veselam
Pat neliela deva var izraisīt problēmas: ārsti brīdina par populāra bezrecepšu medikamenta iespējamiem bīstamajiem blakusefektiem
Kokteilis
Šīs lietas bieži tiek dāvinātas dzimšanas dienā – tas ir stingri aizliegts
RAKSTA REDAKTORS
“Bija jau par vēlu…” Grupas “Oranžās Brīvdienas” pāragri mirušā solista Speisa sieva Ilze pastāsta, kas īsti notika liktenīgajā naktī
Lasīt citas ziņas

Skābajam krējumam var pievienot smalki sagrieztas dilles vai mārrutkus vai iespiest ķiploka daiviņu.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.