Foto: Matīss Markovskis

Kabaču makaroni ar garnelēm čili mērcītē 0

Sastāvdaļas

2 nelieli jauni kabači
20 saldētas garneles
3 ēdamkarotes gatavās čili mērces
sāls pēc garšas
pipari
citrona sula
apelsīna sula

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana

“Latvija ir iegājusi Nāves spirālē! Ar čurainu lupatu jāpatriec!” Hermanis par politiķiem, kuri valsti ved uz “kapiem”
“Asaras acīs!” Tantiņas pie Matīsa kapiem tirgo puķu vainagus. Kāds izsauc policiju, bet viņa rīcība pārsteidz
RAKSTA REDAKTORS
Bez vainas vainīgs? Mirklī, kad trīs bērnu tēva Artūra kontā ienāca 200 eiro, viņš kļuva par bīstamu krāpnieku! 44
Lasīt citas ziņas

Nelielus jaunus kabacīšus ar visu mizu sarīvē spirālveida griezējā vai uz speciālas rīves, kas veido tādus kā spageti. Var kabaci sagriezt ar nazi tādās pašās strēmelītēs. Spageti apber ar sāli un atstāj uz 10 minūtēm, lai atdalās sula.

Atlaidina garneles. Izspiež sulu no citrona un apelsīna, pievieno sāli un piparus. Šo marinādi iejauc garnelēs, atstāj, lai iemarinējas.

CITI ŠOBRĪD LASA

Garneles viegli apcep. Noliek maliņā, tad tajā pašā pannā pavisam viegli apmaisot apcep kabaču spageti. Tad iejauc čili mērci.

Traukā liek spageti porciju, pārliek ar apceptajām garnelēm.

Šim ēdienam ir Ķīnai raksturīgā garša. Ja vēlas citādu, pievieno, piemēram, bazilika pesto vai dilles un ķiplokus.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.