Foto: Matīss Markovskis

Kabaču makaroni ar garnelēm čili mērcītē 0

Sastāvdaļas

2 nelieli jauni kabači
20 saldētas garneles
3 ēdamkarotes gatavās čili mērces
sāls pēc garšas
pipari
citrona sula
apelsīna sula

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana

Kokteilis
Laimīgais datums 22.02. – šīm 4 zodiaka zīmēm tā solās būt īpaši veiksmīga diena
Kokteilis
Kādā krāsā jābūt naudas makam, lai piesaistītu finansiālo labklājību? Katrai zodiaka zīmei savs veiksmes tonis
Nogurums, svara pieaugums, slikta oma? 7 pazīmes, ka jūsu vielmaiņa palēninās, un kā to mainīt
Lasīt citas ziņas

Nelielus jaunus kabacīšus ar visu mizu sarīvē spirālveida griezējā vai uz speciālas rīves, kas veido tādus kā spageti. Var kabaci sagriezt ar nazi tādās pašās strēmelītēs. Spageti apber ar sāli un atstāj uz 10 minūtēm, lai atdalās sula.

Atlaidina garneles. Izspiež sulu no citrona un apelsīna, pievieno sāli un piparus. Šo marinādi iejauc garnelēs, atstāj, lai iemarinējas.

CITI ŠOBRĪD LASA

Garneles viegli apcep. Noliek maliņā, tad tajā pašā pannā pavisam viegli apmaisot apcep kabaču spageti. Tad iejauc čili mērci.

Traukā liek spageti porciju, pārliek ar apceptajām garnelēm.

Šim ēdienam ir Ķīnai raksturīgā garša. Ja vēlas citādu, pievieno, piemēram, bazilika pesto vai dilles un ķiplokus.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.