Foto – Anda Krauze

Kabaču kēksiņi – sezonas gardums ar ogām 0

Sastāvdaļas – kabacis, olas, cukurs, eļļa, sāls, kefīrs, miežu milti, kviešu milti, cepamais pulveris, soda, rozīnes, rieksti, sezonas ogas.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Kokteilis
11 bēru tradīcijas un noteikumi, kas jāievēro, lai godam pavadītu aizgājēju
Kokteilis
Svari – koķetu īsziņu sūtīšana bijušajiem, Mežāzis – karaokes dziedāšana dušā: Kāds ir katras zodiaka zīmes “tumšākais” noslēpums?
Kokteilis
Skorpions – 19. novembris, Strēlnieks – 24. jūlijs: laimīgākā diena 2025. gadā katrai zodiaka zīmei
Lasīt citas ziņas

Olas sakuļ kopā ar 250 ml cukura, pievieno 100 ml eļļas, šķipsniņu sāls un 250 ml kefīra. Visu samaisa un pierīvē klāt kabaci, tad piemaisa 250 ml miežu miltu un tikpat daudz kviešu miltu, pievieno nedaudz cepamo pulveri vai sodu. Visu samaisa kopā un pievieno rozīnes vai riekstus, vai sezonālās ogas pēc izvēles. Masu ielej kēksiņu formās un cep 25 minūtes 180 grādu karstumā.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.