Foto: Aija Geida

Kabaču ikri 1

Sastāvdaļas
• 3 kg nomizotu kabaču
• 2 kg burkānu
• 1 kg sīpolu
• 1,5 kg tomātu
• 7 ķiploka daiviņas
• 250 ml eļļas
• 100 g cukura
• 3 ēdamkarotes sāls
• 100 ml etiķa
• 1,5 tējkarotes maltu melno piparu vai ¼ tējkarotes čili piparu

Reklāma
Reklāma
Mājas
10 ēdieni, kurus nekad nedrīkst dot kaķiem — jūs būsiet pārsteigti
Atrasts ceturtā Pabrades poligonā pazudušā kareivja ķermenis: viņš neatradās purvā 80
Tiklīdz karš Ukrainā beigsies, Putins varētu ātri pārvietot karaspēku uz Baltijas valstu robežām – vācu izlūkdienests
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Dārzeņus notīra un sasmalcina virtuves kombainā vai ar elektrisko rīvi. Ķiplokus notīra un sakapā. Pievieno garšvielas, sāli, cukuru, etiķi un eļļu, vienmērīgi izmaisa. Atstāj bļodā uz pāris stundām, tad uz mazas uguns vāra aptuveni 2,5 stundas, līdz visi dārzeņi mīksti un iztvaikojis liekais šķidrums. Karstu pilda tīrās burkās, aizvāko un ietin segā, lai lēnām atdziest. Pēc tam glabā vēsumā.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.