Foto – Signe Prola

Kabaču “ezīši” – burvīgas pankūciņas 6

Autors: Signe Prola, “Praktiskais Latvietis”, AS “Latvijas Mediji”

Reklāma
Reklāma
Veselam
Pat neliela deva var izraisīt problēmas: ārsti brīdina par populāra bezrecepšu medikamenta iespējamiem bīstamajiem blakusefektiem
Kokteilis
Šīs lietas bieži tiek dāvinātas dzimšanas dienā – tas ir stingri aizliegts
RAKSTA REDAKTORS
“Bija jau par vēlu…” Grupas “Oranžās Brīvdienas” pāragri mirušā solista Speisa sieva Ilze pastāsta, kas īsti notika liktenīgajā naktī
Lasīt citas ziņas

Sastāvdaļas – 2 cukīni, 2 kartupeļi, sīpols, sāls, pipari, milti, krējums

Pagatavošana.

Ar rupju rīvi sarīvē divus cukīni un divus nevārītus kartupeļus. Klāt ar smalkāku rīvi pierīvē vienu sīpolu. Kabačiem, kartupeļiem un sīpoliem pievieno šķipsniņu sāls, nedaudz piparu un divas ēdamkarotes miltu. Visu samaisa kopā, un no masas izveido mazas pankūciņas, kuras uz pannas cep no abām pusēm, līdz paliek brūnas. Izceptas pasniedz ar krējumu.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.