Foto: Agnese Strazdiņa

Kabaču, cukīni un baklažānu sautējums 0

Sastāvdaļas
• 1 kg kabaču
• 1 kg cukīni
• 1 kg paprikas
• 0,5 kg baklažānu
• 0,5 kg burkānu
• 0,5 l tomātu mērces
• 4 tomāti
• čili pipari
• etiķis
• cukurs
• sāls

Reklāma
Reklāma
Mājas
7 pārtikas produkti, kas nekad nebojājas. Var izveidot krājumus visam mūžam!
Kokteilis
Kas vislabāk garšo katrai horoskopa zīmei? Pārbaudi, vai astrologiem taisnība!
“Šobrīd man publiski gribētos pasūtīt di*st tos, kuri ko tik stulbu varēja izdomāt,” mamma no sirds dusmīga par jaunās skolēnu vērtēšanas sistēmas darbību praksē
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Kabačus un cukīni nomizo, sagriež kubiņos, apsāla, saber kopā. Baklažānus sagriež kubiņos, apsāla un novieto atsevišķi. Notur stundu vēsā vietā.

Apcep papriku un pievieno iepriekš apceptus burkānus, kas sagriezti kubiņos. Pievieno cukīni un kabačus, sautē aptuveni 7 minūtes, tad pievieno tomātu mērci. Kad dārzeņi kļuvuši kraukšķīgi, pievieno baklažānus, kas iepriekš apcepti cepeškrāsnī. Pieliek čili piparus, sāli, cukuru un etiķi (pēc garšas). Nobeigumā pievieno četrus tomātus, pakarsē, un pēc 5 minūtēm ēdiens ir gatavs. Pirms pasniegšanas galdā pārkaisa ar zaļumiem – pētersīļiem vai seleriju.

CITI ŠOBRĪD LASA

Lai sautējumam noņemtu lieko skābumu, pielej nedaudz galda etiķa.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.