Foto-vkusnodoma.net

Kabaču biezzupa ar biezpienu 0

Sastāvdaļas – 1 kg zaļo kabacīšu, 2 ķiploka daiviņas, 4 ēdamkarotes biezpiena, 750 ml karsta piena, olīveļļa (der arī augu eļļa), sāls, pipari un zaļumi pēc garšas.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Šie ēdieni nedrīkst būt uz galda, sagaidot 2025. gadu – Čūskai tie nepatiks! Saraksts ir iespaidīgs 4
Kokteilis
2025. gads sola “stabilu melno svītru” 5 zodiaka zīmēm
Veselam
Kā tad ir pareizi ēst hurmas – ar vai bez mizas? Uztura speciālistiem ir kategoriska atbilde
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Gabaliņos sagriež kabacīšus un pasautē uz pannas augu eļļā.
Ķiploku smalki sagriež, pievieno kabacīšiem un vēl 20 minūtes sautē uz vidējas uguns, ik pa laikam apmaisot.
Blenderī ieliek kabacīšus, biezpienu, pielej karstu pienu, pievieno sāli un piparus pēc garšas. Visu kārtīgi sasmalcina.
Zupu pasniedz karstu, pēc garšas pievienojot apgrauzdētus sausiņus un smalki sagrieztus zaļumus.

Labu apetīti!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.