Kabaču – siera tortīte ar gaļu 0
Sastāvdaļas – 300 g kabacīšu, 100 g siera, ola, 2 ēdamkarotes miltu, sāls, pipari, 200 g maltas gaļas, 2 sīpoli, 2 ķiploka daiviņas, ēdamkarote majonēzes, tomāts.
Pagatavošana.
Kabacīti un sieru sarīvē uz smalkas rīves vienā traukā, pievieno olu, miltus, sāli un piparus. Visu kārtīgi samaisa. No masas cep palielas pankūkas.
Pildījumam sasmalcina sīpolus un ķiploka daiviņas, apcep uz pannas kopā ar malto gaļu. Pievieno garšvielas pēc vēlmēm. Kad gaļa atdzisusi, pievieno majonēzi.
Pankūkas liek citu uz citas cepamtraukā, virsū patrai pankūkai liek gaļas pildījumu. Pašā augšā liek tomāta ripiņas, kuras pārsmērē ar majonēzi.
Cep 220 grādu karstumā apmēram 10 minūtes.
Labu apetīti!