Kabaču pankūkas ar baziliku 0

Sastāvdaļas (4–5 porcijas) – 350 g kabača, 250 g kartupeļu, 100 g parmezāna vai cita cietā siera, 2 sīpoli, 2 ēdamkarotes sakapātu bazilika lapiņu, 3 ēdamkarotes sakapātu riekstu, 3 ēdamkarotes skābā krējuma, 2 ēdamkarotes rīvētas citrona miziņas, 4–5 ēdamkarotes kviešu vai zirņu miltu, ķiploka daiviņa, ½ tējkarotes maltu melno piparu, ½ tējkarotes sāls.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Kokteilis
Personības TESTS. Kādu iespaidu tu par sevi radi? Šis attēls palīdzēs tev to noskaidrot
Kokteilis
3 visbīstamākās zodiaka zīmju pārstāves, kas bez sirdsapziņas pārmetumiem var atņemt citas vīrieti
TV24
“Laikam par to nevaru stāstīt, bet…” Rajevs atklāj iepriekš nedzirdētu informāciju par Rinkēviča un Trampa telefonsarunu
Lasīt citas ziņas

Kabaci nomazgā, sarīvē uz rupjas rīves, uzkaisa sāli, samaisa un liek, lai atsulojas. Tad sulu nokāš un kabačus kārto uz virtuves papīra dvieļa. Kartupeļus nomazgā un sarīvē. Parmezāna vai citu cieto sieru smalki sarīvē. Riekstus sakapā un mazliet apgrauzdē uz pannas. Sīpolus smalki sakapā. Lielā bļodā sajauc visas sastāvdaļas (pievienoto miltu daudzums atkarīgs no tā, cik sulīgi ir dārzeņi). Cep uz pannas eļļā no abām pusēm, līdz pankūkas zeltaini brūnas. Baziliks piešķir patīkamu aromātu, rieksti un cietais siers – izteiktu garšu.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.