Foto – Aija Geida

Kabači zupās, pankūkās un tortēs. 7 receptes interneta pavārgrāmatai 0

Kabaču biezzupa ar seleriju

Sastāvdaļas – 3 nelieli kabači, sīpols, ½ selerijas kāta, 100 g kausētā siera ar sēņu garšu, ēdamkarote eļļas, dilles, sāls.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Ukrainas un ASV amatpersonas pie sarunu galda: pirmās ziņas no Saūda Arābijas 30
Negaidīti! Tramps saņēmis īpašu vēstuli no Zelenska. Zināms, kas tajā rakstīts… 11
Putins atrodas sliktākā situācijā, nekā Tramps domā: Eiropas rokās ir spēcīgs trumpis
Lasīt citas ziņas

Kabačus nomizo, sagriež gabaliņos, uzlej ūdeni (tā, lai nosedz kabačus, vairāk ne, citādi zupa būs pārāk šķidra) un sautē uz lēnas uguns. Sīpolu un selerijas kātu sagriež, apcep eļļā un pieliek kabačiem. Kad tie mīksti, sablendē kopā ar smalki sagrieztām dillēm. Pievieno puspaciņu kausētā siera un uzvāra līdz pirmajam burbulim. Pieber sāli. Rotā ar zaļumiem, piemēram, baziliku. Var iedrupināt vārītu olas dzeltenumu.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.