Foto – Aija Geida

Kabači zupās, pankūkās un tortēs. 7 receptes interneta pavārgrāmatai 0

Kabaču biezzupa ar seleriju

Sastāvdaļas – 3 nelieli kabači, sīpols, ½ selerijas kāta, 100 g kausētā siera ar sēņu garšu, ēdamkarote eļļas, dilles, sāls.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Kokteilis
Piecas frāzes, kuras tev nekad nevajadzētu teikt sievietei pāri 50 5
Kokteilis
Personības TESTS. Kādu iespaidu tu par sevi radi? Šis attēls palīdzēs tev to noskaidrot
Kokteilis
Šie ēdieni nedrīkst būt uz galda, sagaidot 2025. gadu – Čūskai tie nepatiks! Saraksts ir iespaidīgs 4
Lasīt citas ziņas

Kabačus nomizo, sagriež gabaliņos, uzlej ūdeni (tā, lai nosedz kabačus, vairāk ne, citādi zupa būs pārāk šķidra) un sautē uz lēnas uguns. Sīpolu un selerijas kātu sagriež, apcep eļļā un pieliek kabačiem. Kad tie mīksti, sablendē kopā ar smalki sagrieztām dillēm. Pievieno puspaciņu kausētā siera un uzvāra līdz pirmajam burbulim. Pieber sāli. Rotā ar zaļumiem, piemēram, baziliku. Var iedrupināt vārītu olas dzeltenumu.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.