Mājas virtuves „gariņš“ – tritoniņš. Foto – Anda Krauze

Zodiaka zīmes un viņu mājas gariņi 26

Ja ģimenes galva ir Auns

Auna mājas gariņš mīl visus mājas iemītniekus un rūpējas par visiem. Viņam patīk, ja māja smaržo pēc garšīgiem mājas ēdieniem, tajā ir komfortabla un mierīga atmosfēra.

Reklāma
Reklāma

Ja ģimenes galva ir Vērsis

Kokteilis
Nedēļas nogale četrām zodiaka zīmēm sola lielas problēmas. Kuras ir tās, kam jāuzmanās! 3
Kokteilis
5 datumi, kuros dzimst vislielākie egoisti
Krimināls
“Lizuma pagastā 19.septembra rīts iesākās traģiski…” Skolas direktore līdzjūtības runā piemin māsu un brāli, kuri gāja bojā traģiskajā autoavārijā 17
Lasīt citas ziņas

Vērša mājas gariņš mudina saimnieku būt radošam mājturības ziņā un ļoti priecājas, kad Vērsis eksperimentē ar jauniem ēdieniem, radot savus kulinārijas šedevrus. Viņam patīk dāsni saimnieki un jauki viesi.

Ja ģimenes galva ir Dvīņi

Dvīņu mājas gariņš pedantiski izturas pret katru mazāko lietiņu mājā. Viņš necieš, ja saimnieks atstāj nekārtību un nekopj savu mājokli.

Ja ģimenes galva ir Vēzis

CITI ŠOBRĪD LASA

Vēža mājas gariņš tiecas pēc līdzsvara. Viņš jūtas ērtāk, ja mājās ir skaistas lietas, iemītnieki izturas pret savu mitekli ar gādību un mīlestību, kad mājā skan patīkama mūzika vai paši saimnieki spēlē mūzikas instrumentus.

Ja ģimenes galva ir Lauva

Lauvas mājas gariņš ir īpaši jūtīgs un nepanes, ja cilvēki par viņu slikti runā vai slikti domā. Ja kaut kas nenotiek pa prātam, var arī mājiniekus nobiedēt, bet jebkurā gadījumā nopietna kaitējuma nebūs. Parasti viņa aizvainojums izpaužas faktā, ka uz kādu laiku vienkārši pārtrauc pildīt savus pienākumus.

Ja ģimenes galva ir Jaunava

Jaunavas mājas gariņš ir laipnākais un sapņainākais no visiem un bieži liek iedzīvotājiem aizdomāties par dzīves jēgu un citām filozofiskām lietām. Viņam patīk, ja mājā ir jauna enerģija, patīk, ja saimnieki ceļo uz tālām zemēm, atvedot sev līdzi daudz labu iespaidu.

Ja ģimenes galva ir Svari

Svaru mājas gariņš ir ļoti strādīgs un prot atjaunot kārtību. Viņam patīk, ja saimnieks pret viņu izturas ar cieņu. Īpaši labi viņš paveiks savu darbu un parūpēsies par tavu mājokli, ja tajā nebūs nekā lieka – sevišķi jau vecu krāmu un daudzas lietas, kuras tu nemaz nelieto!

Ja ģimenes galva ir Skorpions

Skorpiona mājas gariņš ir oriģināls un dažkārt var likt sevi manīt ļoti neparastā veidā. Viņš kontaktējas vieglāk nekā daži citi un Skorpions ar savu attīstīto intuīciju vienmēr jutīs mājas gariņa paveikto “darbu”.

Ja ģimenes galva ir Strēlnieks

Strēlnieka mājas gariņš ir ļoti viegli ievainojams un diezgan bieži var apvainoties, īpaši, ja jūt, ka saimnieki pret viņu ir vienaldzīgi. Viņam patīk, ja saimnieks runā ar viņu kā ar būtni, kam ir liela un svarīga misija.

Ja ģimenes galva ir Mežāzis

Mežāža mājasgariņš ir ļoti neatkarīgs un viņam patīk, ka saimnieks pret viņu izturas kā pret neatkarīgu būtni, kas spēj pieņemt patstāvīgus lēmumus.

Reklāma
Reklāma

Ja ģimenes galva ir Ūdensvīrs

Ūdensvīra mājas gariņam patīk skaistums un greznība, viņš prot novērtēt skaistas un prasmīgi izgatavotas lietas. Viņam vieglāk strādāt, ja māja nav minimālisms, bet gan grezna klasika.

Ja ģimenes galva ir Zivis

Zivju mājas gariņam nepatīk vienmuļa dzīve un viņš priecājas par ciemiņiem, kuri var ienest mājā jaunas domas un jaunas emocijas. Viņš ir arī diezgan sabiedrisks, tāpēc labprāt sazināsies, ja izturēsies pret viņu draudzīgi.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.