Kā ziemai uzglabāt skābenes – labāk saldēt, sālīt vai marinēt? 11
Kā ziemai uzglabāt skābenes – labāk saldēt, sālīt vai marinēt? TV24 raidījuma “Šefpavārs. Uz līnijas” skatītāja jautā šefpavārei Inai Poliščenko.
Populārākais veids ir saldēšana, kas ļauj saglabāt maksimāli daudz vitamīnus un garšas īpašības. “Viens variants ir likt skābeņu lapiņas vienu uz otras paciņā vai kādā citā iepakojumā. Vai arī skābenes var viegli noblanšēt, tad tās aizņems mazāk vietas,” iesaka Ina.
Kā notiek skābeņu blanšēšana? To uzzini, noskatoties Inas skaidrojumu video!
Raidījums tapis sadarbībā ar veikalu tīklu LaTS un uzņēmumiem Fissman Latvija un Gemoss!