
Foto: shutterstock.com
Kadiķogu izvilkums 0
• 50 g nogatavojušos kaltētu kadiķogu
• 200 ml degvīna
Kadiķogas liek pudelē, uzlej degvīnu, pudeli aizkorķē. Pudeli ar pārlietajām ogām desmit dienas atstāj tumšā, vēsā vietā, lai ievilktos. Izkāš caur kafijas filtru, lej atpakaļ pudelē un atstāj nogatavināties vēl dažus mēnešus.
Kadiķogu izvilkumu izmanto, gatavojot medījumus un gaļas sautējumus.
Reklāma
Reklāma
Vasaras garšas pudelē, brūvējumā. 8 meistaru ieteikumi uzlējumu darinātājiem
Brendijs no purva retēja, alus pastēte. Šefpavāra Dzintara Kristovska neparastās idejas
Kas alu lepnu dara
FOTO: Karstvīns burciņā – kā pasniegt skaisti? Uzzinām arī receptes
Bumbieri vīnā un šokolādē
5 receptes gardai karstvīna sezonai
Trīs konjaka kokteiļi vienmuļās ziemas un ierastās dzērienkartes atsvaidzināšanai
„Cherry Rob Roy” – lielisks viskija kokteilis ziemīgam vakaram