Foto: shutterstock.com

Kadiķogu izvilkums 0

• 50 g nogatavojušos kaltētu kadiķogu

• 200 ml degvīna

Kadiķogas liek pudelē, uzlej degvīnu, pudeli aizkorķē. Pudeli ar pārlietajām ogām desmit dienas atstāj tumšā, vēsā vietā, lai ievilktos. Izkāš caur kafijas filtru, lej atpakaļ pudelē un atstāj nogatavināties vēl dažus mēnešus.

Reklāma
Reklāma
Mājas
Ideālais banānu uzglabāšanas veids – tie nekļūs melni nedēļām ilgi
Kokteilis
FOTO. Alla Pugačova pārvērtusies līdz nepazīšanai
7 lietas, kas notiek ar ķermeni, ja rītu sāc ar kafijas tasi tukšā dūšā
Lasīt citas ziņas

Kadiķogu izvilkumu izmanto, gatavojot medījumus un gaļas sautējumus.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.