
Foto: shutterstock.com
Jāņogu liķieris 0
• 2 kg jāņogu
• 5 jāņogu lapas
• 1 l degvīna
• 800 g cukura
• 0,5 l ūdens
Ogas un jāņogu lapas liek burkā un aplej ar degvīnu. Burkai uzliek vāku un 5–8 nedēļas tur saulē. Kad atdalās sula, to izkāš. No cukura un ūdens izvāra biezu sīrupu, atdzesē un pievieno sulai. Visu sajauc un pilda pudelēs. Var lietot pēc nedēļas.
Reklāma
Reklāma
Vasaras garšas pudelē, brūvējumā. 8 meistaru ieteikumi uzlējumu darinātājiem
Brendijs no purva retēja, alus pastēte. Šefpavāra Dzintara Kristovska neparastās idejas
Kas alu lepnu dara
FOTO: Karstvīns burciņā – kā pasniegt skaisti? Uzzinām arī receptes
Bumbieri vīnā un šokolādē
5 receptes gardai karstvīna sezonai
Trīs konjaka kokteiļi vienmuļās ziemas un ierastās dzērienkartes atsvaidzināšanai
„Cherry Rob Roy” – lielisks viskija kokteilis ziemīgam vakaram