
Foto: shutterstock.com
Apiņu alus 0
• 5 l ūdens
• 400 g cukura
• 14 g apiņu
• 500 g iesala ekstrakta
• 25 g rauga
Cukuru, iesala ekstraktu un apiņus aplej ar 4,5 l verdoša ūdens, aptuveni stundu vāra, tad izkāš un pielej ūdeni, lai šķidrums ir sākotnējā apjomā. Pievieno izšķīdinātu raugu. Šķidrumu ielej slēgtā traukā un novieto siltā vietā uz trim diennaktīm. Izkāš un pilda traukos.
Reklāma
Reklāma
Vasaras garšas pudelē, brūvējumā. 8 meistaru ieteikumi uzlējumu darinātājiem
Brendijs no purva retēja, alus pastēte. Šefpavāra Dzintara Kristovska neparastās idejas
Kas alu lepnu dara
FOTO: Karstvīns burciņā – kā pasniegt skaisti? Uzzinām arī receptes
Bumbieri vīnā un šokolādē
5 receptes gardai karstvīna sezonai
Trīs konjaka kokteiļi vienmuļās ziemas un ierastās dzērienkartes atsvaidzināšanai
„Cherry Rob Roy” – lielisks viskija kokteilis ziemīgam vakaram