Piparkūka pasākumā Bērnu klīniskās universitātes slimnīcā ar Valsts prezidenta kundzes piedalīšanos, kura laikā Hematoonkoloģijas nodaļas pacienti kopā ar vecākiem apglezno piparkūkas.
Piparkūka pasākumā Bērnu klīniskās universitātes slimnīcā ar Valsts prezidenta kundzes piedalīšanos, kura laikā Hematoonkoloģijas nodaļas pacienti kopā ar vecākiem apglezno piparkūkas.
Foto: LETA

Kā top medus piparkūkas 0

Medus piparkūkas 1 kg miltu, 500 g medus, 500 g cukura, 1 glāze mandeļu, 200 g sviesta, 3 ēdamkarotes konjaka, citrona vai apelsīna miziņas, 1 ēdamkarote garšvielu, 2 tējkarotes sodas.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Latviešu daiļavu TOP 10: sievietes, kuru šarms neatstāja vienaldzīgu pat mākslīgo intelektu
Trampa pacietības mērs beidzot ir pilns – Kremlis sāk stostīties
Kāpēc amerikāņu karavīri brauca tur, kur nedrīkstēja? Izskan aizdomīga versija
Lasīt citas ziņas

Medu ar cukuru uzvāra, pievieno sviestu, sasmalcinātas garšvielas, sīki sakapātas mandeles, citrona miziņas, konjaku, dedzināto cukuru un kopā ar sodu izsijātus miltus. Masu rūpīgi samīca un tur vēsumā 2 vai 3 dienas. Mīklu plāni izveltnē un izspiež dažādas figūriņas. Cep cepeškrāsnī gatavas.

Vairāk receptes pieejamas žurnālā “Mājas gardumi”.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.