Kā saputot stingru olu baltumu vai putukrējumu 0

Reizēm olas baltumu vai saldo krējumu nekādi neizdodas saputot stingru. Ko iesākt?

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Dzimuši ģēniji: šīm zodiaka zīmēm ir augstākais IQ 4
TV24
“Tā ir cūku kūts. Pat cūkas dzīvo labāk.” Krievijas Ārējās izlūkošanas dienesta vadītājs nosauc 3 nosacījumus, lai vienotos ar Ukrainu 99
Karu izbeigs kājnieks netīrā formā: Komandiera atziņas par frontes realitāti Ukrainā 62
Lasīt citas ziņas

Olas baltumam var piemest šķipsniņu sāls vai trauku iepriekš ieziest ar citrona sulu. Var putot aukstā traukā, kas ir svarīgs nosacījums saldajam krējumam. Tad putojamo trauku iepriekš var paturēt ledusskapī. Vēl jācenšas, lai putukrējumā tiktu pēc iespējas vairāk gaisa, tāpēc puto plašiem vēzieniem. Ja gadījies ne pārāk kvalitatīvs saldais krējums, situāciju var glābt, putukrējumā iemaisot stingri saputotu olas baltumu vai olas baltumu ar uzbriedinātu želatīnu. Jāputo ātri, lai nesaiet sviestā. Ja ir bažas, ka var pārcensties, mirkli pirms galīgās gatavības mikseri izslēdz un puto ar rokas putotāju.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.