Foto: shutterstock.com

6. Vēlies maksimālo. 1


Viens labs cilvēks teica: “Vēlēties vajag daudz un bieži. Jāvēlas maksimālais. Visu tāpat nesaņemsi. Bet jo vairāk vēlēsies, jo vairāk dabūsi”. Un tā ir patiesība! Ja vēlies auto – lai tas būtu labākais, tavuprāt, auto. Ko tu saki? Nav naudas tādai? Un lietotai mašīnai ir? Arī ne? Tad kāda ir atšķirība? Kāpēc vēlēties ko pieticīgu, vēlies vislabāko! Visums ir milzīgs un neizsmeļams. Un neierobežots, kā vari iedomāties. Visi ierobežojumi, kuri ir dzīvē – ir ierobežojumi, kas saistīti ar vāju tavas fantāzijas lidojumu. Uzņem augstumu!

Reklāma
Reklāma

Papildus rekomendācijas

Kokteilis
5 datumi, kuros dzimst vislielākie egoisti 3
VIDEO. Astoņgadīga meitene “aizņemas” vecāku automašīnu un viena pati dodas iepirkties
Vācija nosaukusi valsti, kas varētu kļūt par nākamo Krievijas upuri, ja Ukraina zaudēs karā
Lasīt citas ziņas

1. Vēlme nedrīkst būt ierobežota laikā. Bieži vien mēs vēlamies kaut ko iegūt uz konkrētu termiņu. Vēlme, protams, cilvēciski saprotama, bet… Pirmkārt, laika nosacījums rada vēlmes izpildīšanās gaidīšanu. Bet vēlme ir “jāatlaiž”. Otrkārt, Visums tāpat izpildīs tavu pasūtījumu visiem optimālākajā brīdī. Dod iespēju – atslābinies un nekoncentrējies uz laika rāmjiem.
2. Neatsakies no iespējām! Bet kā atšķirt iespēju no ne-iespējas? Rūpīgi vēro izmaiņas savā dzīvē: “gadījums”, “pēkšņi”, “kaut kā pats no sevis.” Tas jau ir sākums. Neiekrampējies pagātnē, ar prieku uzņem pārmaiņas. Visums sāk savērpt un veidot notikumus un apstākļus, lai tu saņemtu to, ko vēlies. Neveido pats savus scenārijus. Netraucē Visumu izpildīt vēlmi tev labākajā veidā. Uzticies savām jūtām. Tas ir ļoti svarīgi!
3. Sāc ar mazumiņu. Jo lielāka tava vēlme, jo grūtāk izpildāma, jo mazāka tava ticība saviem spēkiem un lielāka iespēja, ka tu palaid garām labvēlīgus gadījumus. Tāpēc sāc ar sīkumiem. Arī diži mākslinieki zīmējuši skices un uzmetumus. Īstenojot savas mazās vēlmes, tu jutīsies pašpārliecinātāks, iegūsi ticību saviem spēkiem.
4. Neviens nevar būt brīvs no cēloņu un seku likuma. Tāpēc, apdomājot savu kārtējo vēlmi, centies izvairīties no negatīvām jūtām un rīcības. Īpaši no jūtām! Piemēram, ja domā, ka tava biznesa uzplaukumam traucē konkurents, nevajadzētu vēlēties konkurenta izputēšanu. Vēlies sava uzņēmuma labklājību. Kas notiks ar konkurentu – tā nav tava problēma. Galvenais tas, ka tev viss būs labi. Ja kārto grūtu eksāmenu, vēlies iegūt augstāko rezultātu, nevis skolotāja slimību vai vulkāna izvirdumu pie skolas.
5. Strādājot ar savām vēlmēm, nepļāpā par to ar kādu citu! Atceries, ka mēs visi dzīvojam dažādu vēlmju un dažādu cilvēku krustpunktā. Jo mazāk apkārtējo zinās par taviem nodomiem, jo mazāk varēs ietekmēt tavas vēlmes ar savām.
6. Pieraksti! Cilvēkiem, kas nav ļoti pieredzējuši apzinātā vēlmju īstenošanā, vispirms labāk uzrakstīt savu vēlēšanos uz papīra.

Pēc J.Braitas grāmatas „Kļūsti par savas dzīves saimnieku”

Avots: fit4brain.com

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.