2. Liesas olbaltumvielas 20
Iekļaujiet katrā ēdienreizē porciju liesu olbaltumvielu. Piemēram, vistas gaļu, olas, liesas zivis, liesu liellopu gaļa un pākšaugus. Olbaltumvielas ir būtiskas svara zaudēšanai, jo tās veicina liesās muskuļu masas veidošanos un paātrina metabolismu.
Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Piecas frāzes, kuras tev nekad nevajadzētu teikt sievietei pāri 50
5
Kokteilis
Šie ēdieni nedrīkst būt uz galda, sagaidot 2025. gadu – Čūskai tie nepatiks! Saraksts ir iespaidīgs
4
Kokteilis
2025. gads sola “stabilu melno svītru” 5 zodiaka zīmēm
Gaļas porcijai vajadzētu būt apmēram plaukstas lieluma. Ja neēdat gaļu, ir daudz augu izcelsmes alternatīvu.