2. Liesas olbaltumvielas 20
Iekļaujiet katrā ēdienreizē porciju liesu olbaltumvielu. Piemēram, vistas gaļu, olas, liesas zivis, liesu liellopu gaļa un pākšaugus. Olbaltumvielas ir būtiskas svara zaudēšanai, jo tās veicina liesās muskuļu masas veidošanos un paātrina metabolismu.
Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Nedēļas nogale četrām zodiaka zīmēm sola lielas problēmas. Kuras ir tās, kam jāuzmanās!
3
Kokteilis
5 datumi, kuros dzimst vislielākie egoisti
Krimināls
“Lizuma pagastā 19.septembra rīts iesākās traģiski…” Skolas direktore līdzjūtības runā piemin māsu un brāli, kuri gāja bojā traģiskajā autoavārijā
17
Gaļas porcijai vajadzētu būt apmēram plaukstas lieluma. Ja neēdat gaļu, ir daudz augu izcelsmes alternatīvu.