Foto: Pexels

2. Liesas olbaltumvielas 20

Iekļaujiet katrā ēdienreizē porciju liesu olbaltumvielu. Piemēram, vistas gaļu, olas, liesas zivis, liesu liellopu gaļa un pākšaugus. Olbaltumvielas ir būtiskas svara zaudēšanai, jo tās veicina liesās muskuļu masas veidošanos un paātrina metabolismu.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Nedēļas nogale četrām zodiaka zīmēm sola lielas problēmas. Kuras ir tās, kam jāuzmanās! 3
Kokteilis
5 datumi, kuros dzimst vislielākie egoisti
Krimināls
“Lizuma pagastā 19.septembra rīts iesākās traģiski…” Skolas direktore līdzjūtības runā piemin māsu un brāli, kuri gāja bojā traģiskajā autoavārijā 17
Lasīt citas ziņas

Gaļas porcijai vajadzētu būt apmēram plaukstas lieluma. Ja neēdat gaļu, ir daudz augu izcelsmes alternatīvu.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.