Kā pagatavot rabarberu ievārījumu, lai tas nebūtu šķidrs? Iesaka šefpavāre 4

Katru gadu vāru rabarberu džemu, bet tas sanāk ļoti šķidrs. Ko darīt, lai tas būtu biezāks? TV24 raidījuma “Šefpavārs. Uz līnijas” skatītāja jautā šefpavārei Inai Poliščenko.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Piecas frāzes, kuras tev nekad nevajadzētu teikt sievietei pāri 50 5
Kokteilis
Šie ēdieni nedrīkst būt uz galda, sagaidot 2025. gadu – Čūskai tie nepatiks! Saraksts ir iespaidīgs 4
Kokteilis
VIDEO. Parastā tauta nesaprot augsto mākslu? Šoreiz ir par traku! Kristians Brekte pamatīgi satracinājis latviešus
Lasīt citas ziņas

Ina stāsta, ka pieturas pie pārbaudītas receptes – uz 1 kilogramu nemizotu rabarberu izmanto 1 kilogramu cukura. Pēc ievārījuma pagatavošanas šefpavāre to vēl nedaudz sablendē.

Šefpavāre uzsver, lai ievārījums nebūtu pārāk šķidrs, tā gatavošanas procesā noteikti nevajag pievienot ūdeni!

CITI ŠOBRĪD LASA

Raidījums tapis sadarbībā ar veikalu tīklu LaTS un uzņēmumiem Fissman Latvija un Gemoss!

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.