Publicitātes foto

Rudzu maize ar lāceņu ievārījumu un amoliņa sieru  0

4 personām nepieciešams
4 šķēles rudzu maizes
100g lāceņu
100g cukurs
1 iepakojums (4 šķēles) Trikata Amoliņš siers šķēlēs
4 karotes skābā krējuma

Reklāma
Reklāma
7 pārtikas produkti, kurus nevajadzētu bieži ēst. Tie ļoti var kaitēt zarnām
TV24
“Laikam par to nevaru stāstīt, bet…” Rajevs atklāj iepriekš nedzirdētu informāciju par Rinkēviča un Trampa telefonsarunu
“Baidens nolēmis skaisti aiziet no dzīves, paņemot sev līdzi ievērojamu daļu cilvēces.” Medvedevs biedē ar Trešo pasaules karu
Lasīt citas ziņas

Lācenes savāra ar cukuru, atdzesē. Liec ievārījumu uz maizes, pārklāj ar sieru, cep krāsnī. Pasniedz ar skābo krējumu.

Padoms: pasniedz tradicionālā saldā ēdiena vietā!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.