Publicitātes foto

Siermaizīte ar ceptām sēnēm un spinātiem 0

4 personām nepieciešams
4 šķēles tostermaizes
½ iepakojuma (4 šķēles) Trikata Amoliņa siers šķēlēs vai Trikata Holandes Light siers šķēlēs
200g sēņu (šampinjoni vai austersēnes)
1 šalotes sīpols
daiviņa ķiploka
zariņš timiāna
100g spinātu
eļļa cepšanai
sāls un pipari – pēc garšas

Reklāma
Reklāma
“Baidens nolēmis skaisti aiziet no dzīves, paņemot sev līdzi ievērojamu daļu cilvēces.” Medvedevs biedē ar Trešo pasaules karu
TV24
“Laikam par to nevaru stāstīt, bet…” Rajevs atklāj iepriekš nedzirdētu informāciju par Rinkēviča un Trampa telefonsarunu
Kokteilis
Personības TESTS. Kādu iespaidu tu par sevi radi? Šis attēls palīdzēs tev to noskaidrot
Lasīt citas ziņas

Karstā pannā ar eļļu apcep iepriekš sakapātu šaloti, ķiploku, pievieno sagrieztas sēnes un visu kārtīgi sacep. Liec klāt spinātus un noņem no uguns, pieber sāli un piparus pēc garšas. Uz maizes kārto sēnes ar spinātiem, pārklāj ar sieru un cep krāsnī. Pasniedz karstu.

Padoms: labi garšos ar sauso vīnu vai nefiltrētu alu.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.