Siermaizīte ar ceptām sēnēm un spinātiem 0
4 personām nepieciešams
4 šķēles tostermaizes
½ iepakojuma (4 šķēles) Trikata Amoliņa siers šķēlēs vai Trikata Holandes Light siers šķēlēs
200g sēņu (šampinjoni vai austersēnes)
1 šalotes sīpols
daiviņa ķiploka
zariņš timiāna
100g spinātu
eļļa cepšanai
sāls un pipari – pēc garšas
Karstā pannā ar eļļu apcep iepriekš sakapātu šaloti, ķiploku, pievieno sagrieztas sēnes un visu kārtīgi sacep. Liec klāt spinātus un noņem no uguns, pieber sāli un piparus pēc garšas. Uz maizes kārto sēnes ar spinātiem, pārklāj ar sieru un cep krāsnī. Pasniedz karstu.
Padoms: labi garšos ar sauso vīnu vai nefiltrētu alu.