Publicitātes foto

Siermaizīte “Brieža labums” 0

4 personām nepieciešams
4 šķēles sēklu maizes
½ iepakojuma Trikata Maasdam siers šķēlēs
2 ēdamk. graudu sinepju
4 ēdamk. tomātu mērces
1 sarkanais sīpols
100g vītinātas brieža gaļas desas

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Personības TESTS. Kādu iespaidu tu par sevi radi? Šis attēls palīdzēs tev to noskaidrot
“Baidens nolēmis skaisti aiziet no dzīves, paņemot sev līdzi ievērojamu daļu cilvēces.” Medvedevs biedē ar Trešo pasaules karu
TV24
“Laikam par to nevaru stāstīt, bet…” Rajevs atklāj iepriekš nedzirdētu informāciju par Rinkēviča un Trampa telefonsarunu
Lasīt citas ziņas

Graudu sinepes sajauc ar tomātu mērci, pārsmērē katru maizi, kārto iepriekš sagrieztus sīpolus, tad pa virsu liec plāni sagrieztu brieža desu un pārsedz ar siera šķēli. Cep cepeškrāsnī 200 grādos aptuveni 5 minūtes (līdz siers izkusis).

Padoms: garšos labi ar gaišo kviešu alu, Malbec vai Shiraz vīnu.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.