Kā pagatavot auksto zupu bez laktozes? 5

Ina Poliščenko TV24 raidījumā “Šefpavārs. Uz līnijas” stāsta, kā pagatavot auksto zupu, ja cilvēks nepanes piena produktus un nedrīkst lietot tos uzturā.

Reklāma
Reklāma
Veselam
Kā saprast, ka organismam trūkst D vitamīna? 5 pazīmes, kas palīdzēs to atklāt
“Joprojām notiek ceturtā karavīra meklēšana…” Jaunākā informācija par ASV karavīriem Lietuvā 295
“Abu Meri vēl nav atkāpies?” Sabiedrība prasa atbildes par bīstamo infekciju un vērtē, kuram jāuzņemas atbildība
Lasīt citas ziņas

Viņa iesaka izvārīt dārzeņu buljonu no dažādiem atgriezumiem (sīpolu, burkānu, zaļumu kātiņu). Tad buljonam, kad tas atdzesēts, var pievienot gan bietes, gan gurķus. Protams, tā garšos mazliet citādi, bet aukstā zupa tā būs, viņa stāsta.

Blenderējot ar dažādiem zaļumiem, var pievienot arī vārītu kartupeli konsistencei, I.Poliščenko norāda. Uz ūdens bāzes tikai viņa neiesaka to gatavot, esot labāk, ka iekšā ir kāda garša.

CITI ŠOBRĪD LASA

Raidījums tapis sadarbībā ar veikalu tīklu LaTS un uzņēmumiem Fissman Latvija un Gemoss.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.