
Sviests 0
Viltots sviests tāpat kā biezpiens līp zobos, atstājot uz mēles taukainus aplikumus. Dabīgs sviests izkusīs. Istabas temperatūrā dabīgs sviests kļūst mīksts, bet sviests ar pievienotiem augu taukiem paliek ciets.
Pamēģini uzlikt sviesta gabaliņu uz pannas: dabīgais izkusīs, bet virspusē paliks baltas plēvītes un pārslas. Augu tauku produkts pārvērtīsies viendabīgā šķidrumā.
Noslēgumā gribam ieteikt uzmanīgi lasīt produkta aprakstu uz etiķetes.
Tādi uzraksti kā “biezpiena produkts”, “sieriņš”, “krējumiņš” vai “siera produkts” jau ir brīdinājuma zīme, tāpat kā cena: dabīga un kvalitatīva prece nevar maksāt pārāk lēti.
Reklāma
Reklāma