Siers 0

Cieto sieru ar augu tauku piedevu atklāt ir viegli: tam ir raksturīga ziepjaina piegarša.

Ja siera gabaliņš ir pārāk elastīgs, izstiepjot šķiet kā gumija vai, tieši otrādi, griežot sadrūp (neattiecas uz parmezāna tipa sieriem), tas nozīmē, ka to nav izdevies izgatavot bez palmu eļļas piedalīšanās.

Ja gabaliņu dabīga siera noliksi tiešā saules gaismā, pēc dažām minūtēm tas kļūs mīksts un zaudēs elastīgumu.

Viltots siers, tieši pretēji, kļūs vēl stingrāks, bet uz virsmas parādīsies eļļas pilītes.

Reklāma
Reklāma
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.