Biezpiens un krējums 0

Piena tauki kūst jau 28–32 °C temperatūrā. Tieši tāpēc mutē un uz mēles paliek jūtamas tauku plēksnītes, ja apēdīsi karotīti biezpiena vai krējuma ar palmu eļļas piedevu – tā vienkārši šādā temperatūrā nekūst.

Reklāma
Reklāma
Nosaukti trīs cilvēka dzīvībai visbīstamākie pārtikas produkti 11
Kā mans mēģinājums atteikties no cukura pārvērtās par ceļojumu uz elli 6
Kokteilis
Šīs lietas bieži tiek dāvinātas dzimšanas dienā – tas ir stingri aizliegts
Lasīt citas ziņas

Ja biezpiena bļodiņu atstāj istabas temperatūrā un tas pārklājas ar dzeltenu kārtiņu, bet ne smarža, ne garša nemainās, tas, visticamāk, gatavots no palmu eļļas. Dabīgs biezpiens sāks ieskābt

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.