Baltā 1

Tādos sātīgos un gardos dārzeņos kā kartupeļi, puķkāposti, tāpat sīpolus, pastinakos, ķiplokos un mārrutkos ir vielas, kas spēj piedot asumu un īpašu garšu ēdieniem. Vēl – sēnes, rieksti, banāni un citi augļi ar baltu mīkstumu… Augos ar balto krāsu ir daudz allicīna, izotiocianātu, kvercetīna un antiocianidīnu. Tie vajadzigi, lai kauli būtu stipri, bet sirds, asinsvadi un artērijas – veselas, lai labi darbotos enzīmu sistēma. Un neatsakāties no sīpoliem un ķiplokiem – tie palīdz sirds asinsvadu sistēmai un noturēt holesterīna līmeni.

Reklāma
Reklāma
SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.