Aizmirstās zivis un augļi 0


Grilēt var ne tikai gaļu un dārzeņus. Dažādībai tā var būt arī zivs un augļi. “Zivis grilēšanai ir ļoti laba izvēle, jo tās ātri ir gatavas un mazu laiku jātur virs uguns, turklāt tās ir veselīgas un Latvijā zivis ēd retāk,” min Eva Kataja.

Reklāma
Reklāma
“Baidens nolēmis skaisti aiziet no dzīves, paņemot sev līdzi ievērojamu daļu cilvēces.” Medvedevs biedē ar Trešo pasaules karu
TV24
“Laikam par to nevaru stāstīt, bet…” Rajevs atklāj iepriekš nedzirdētu informāciju par Rinkēviča un Trampa telefonsarunu
Kokteilis
Personības TESTS. Kādu iespaidu tu par sevi radi? Šis attēls palīdzēs tev to noskaidrot
Lasīt citas ziņas

Saldai garšai uz iesmiem var likt arī augļus — banānus vai, piemēram, ananasus. Ūdeņaināki augļi saplaks, bet jau minētais ananass ir šķiedraināks un vairāk piemērots grilam. Taču vasara ir īsa — labāk vairāk ēst mūsu pašu ogas un augļus svaigā veidā. Tā tie saglabās vairāk antioksidantus,” atzīmē uztura speciāliste.

Viņa arī iesaka baudīt vasaru, ievērojot veselīgas grilēšanas principus, taču nedzīvot bailēs: “Ja esat uzaicināti ciemos uz grila ballīti, lūdzu, neskrieniet un neskatieties, vai namamāte un namatēvs gana notīrījuši grilu un cik daudz tauku no gaļas pil. Labāk visu ēst ar baudu un mēru, klāt piekožot dārzeņus un pa kādai ogai svaigā veidā!”

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.