Foto-Shutterstock

Skorpions atgriežas, lai nejustos kā zaudētājs, bet reizēm – lai atriebtos 0

Ja Skorpions cenšas atjaunot attiecības, visi līdzekļi ir labi. Viņš var ķerties pie tādiem trikiem un manipulācijām, lai tevi atgūtu, ka drīz vien jau tu atjēgies viņa vai viņas apskāvienos. Skorpioni atgriežas, kad neapzināti jūt, ka esi viņu “laupījums” un kopā ar tevi ir iespēja justies dzīvam. Tāpēc, pat ja jūs šķīrāties uz augstas nots, tas ir uz labu: Skorpiona jūtas vēl kvēlo un viņš negribēs atteikties no sava „īpašuma”.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Kurš mazais suns tu esi pēc savas zodiaka zīmes? Vērsis – mopsis, Skorpions – čivava
Kokteilis
Optiskās ilūzijas tests. Pasaki, ko pirmo pamanīji attēlā, un uzzini savu lielāko trumpi mīlas frontē
Putins atsakās ticēt, ka Krievijai varētu beigties nafta un gāze. Bet dati rāda…
Lasīt citas ziņas

Visticamāk, tu neko nevarēsi panākt, ja Skorpions aizgājis pie citas sievietes. Šis ir gandrīz bezcerīgs gadījums: Skorpiona sirdī var būt tikai viena, un, ja vieta jau aizņemta, neko tur nevar darīt. Tava neatlaidība un visi mēģinājumi manipulēt labākajā gadījumā izraisīs viņa žēlumu, bet sliktākajā gadījumā – kaitinās, bet mīlestību neatgriezīs. Vēl viena situācija, kad Skorpionu nav iespējams atgriezt – ja viņš kādu tavu rīcību uzskatīs par uzticēšanās nodevību. Skorpioni šādus cilvēkus klasificē kā ienaidniekus un attiecīgi pret viņiem izturas.

Ko darīt, lai Skorpionu atgūtu? Vajadzīga personīga tikšanās. Zvani, ziņas un vēstules situāciju neizlabos: iespēja, lai arī neliela, ir tikai klātienes sarunā. Ja Skorpions no tevis izvairās, neklauvē pie aizvērtām durvīm – tu visu padarīsi tikai sliktāku. Tā vietā mēģini noorganizēt nejaušu tikšanos, taču paturi prātā, ka tas būs vienīgais mēģinājums.

CITI ŠOBRĪD LASA

Dod viņam laiku atgūties. Skorpiona dusmas un aizvainojums pilnībā nepierims, taču pēc nelielas pauzes viņš kļūs uzņēmīgāks pret argumentiem. Izvairies no spēcīgām emocijām: dusmām, asarām, īpaši histērijas. Ja kaut kas var palīdzēt, tad tie ir racionāli argumenti, diplomātija un loģika. Tavs uzdevums ir pārliecinoši pierādīt, ka viņam ar tevi būs labāk nekā bez tevis. Ja šķiršanās laikā tev kāds bija, labāk to nepieminēt. Esi gatavs tam, ka viņš atriebsies. Pat ja izdosies atjaunot attiecības, tas nemainīs galveno Skorpiona likumu: par jebkuru nodarījumu ir jāatriebjas. Izņēmumu nav, diemžēl.

Lai Skorpions nekad neatgrieztos: ja nevēlies Skorpiona atgriešanos, bet viņš uzstāj, esi pēc iespējas mierīgāks un vienaldzīgāks. Skorpionam patīk raisīt emocijas, vienalga, vai tās ir negatīvas vai pozitīvas, tāpēc vienaldzība ir galvenais ierocis. Nekad nemēģini parādīt, ka atradi viņam aizstājēju: tas var likt vēl vairāk vēlēties no jauna iekarot tevi!

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.